Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2024 9:38:49

Vyznamenání pro Bernda Posselta je dalším vkrádáním nacismu a fašismu

Vyznamenání pro Bernda Posselta je dalším vkrádáním nacismu a fašismu

Lidovci, mající zrádcovství snad v genech opět nezklamali.

 

    Návrh poslance KDU – ČSL Šimona Hellera, pilného učně Daniela Hermana a Pavla Bělobrádka, na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a  sudetských Němců  nás  vrací do 40. let minulého století, kdy zde vládli lokajové cizích zájmů. Dnes sklízíme plody z  Fialova  podržtaškování   Posseltovi započaté, především pro ODS, ve slavných „ devadesátkách“.

     Lidovecký návrh je pokračováním dlouhodobého  poklonkování nejenom tomuto sdružení, ale i Německu, pro které se ČR stala již dávno ekonomickou kolonií a v zahraniční politice vazalem. Posledním příkladem budiž  počínání  agenta Pávka, který  v symbolický den vztahů obou států, 15. března  zapůjčil německé straně Zlatý kříž (a kdy především lidovci by se měli modlit za jeho navrácení v původním stavu).

      Není ironií, že stačilo si za dobu od převratu vychovat správně všehoschopné zrádce a vše je najednou velmi snadné, aby potomci bývalých nacistů dosahovali svých úspěchů. Nejenom lidovcům, ale celé demoliční vládě se tak daří postupně smést zápach holocaustu. Čeho se Hitler snažil dosáhnout bezmezným zabíjením a prováděnými zvěrstvy, toho potomci jeho nohsledů dosahují  diplomatickou cestou.

      Naskýtá se oprávněná otázka, co bude následovat ? Bude to zřízení ministerského křesla pro sudetské záležitosti, jakási kopie ministerstva pro evropské záležitosti?  Nebo snad návrhy klerofašistů na vyznamenání v  příštím  roce  v podobě Řádu bílého lva  pro Heydricha, Goebbelse, Henleina a další ? Pro současnou vládu to nebude žádný problém. Stejně jako pro Petra Pavla, který již několikrát za krátké období předvedl, že jeho schopnost zradit české zájmy nezná hranic !

     Lidovci, kteří díky jednomu maléru za druhým  jsou již  dlouhodobě nevolitelní, z mizivých volebních preferencí si nicméně  těžkou hlavu nedělají.  Vědomi toho, že díky dalšímu volebnímu podvodu, tentokrát  v podobě korespondenční volby, jim sudetští bratři a krajané své hlasy nasypou!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama